voor al uw Luxe "High-Wijn"proeverijen aan huis !

Kwaliteitswijnen & Likeur uit Frankrijk-Duitsland-Spanje en Italië

Over ons                                                        

Welkom op onze website!
Primo--Vin
verzorgd in Nederland Luxe "High-Wijn" proeverijen en is gespecialiseerd in het organiseren van Luxe wijnproeverijen met Surprise in uw eigen omgeving aan huis of bedrijf .
Zij presenteert en levert een groot assortiment van eerste klas top wijnen uit diverse landen o.a.: Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italie.
Primo-Vin luxe "High-wijn" proeverijen"  handelt en levert in opdracht , van " Excluvin"  wijnimport diverse wijnen  van gerenommeerde wijnhuizen in de wereld :
Alle adviseurs van'' Primo-Vin' wijnproeverij zijn gekwalificeerde vakkundig opgeleide personen met een competente kennis van wijn  en het vermogen de wensen van de klant te vervullen.

Een luxe wijnproeverij bestellen: bel rechtstreeks :  06 57794652


Zoals onderstaand op deze pagina vermeld, staat het ``Persoonlijk`` contact met onze klanten hoog in het vaandel ! Proberen helpt bij de beslissing, want zonder iets te proeven, kunt u niet beslissen, want alles is tenslotte toch een kwestie van uw persoonlijke smaak. ! Er zijn verschillende mogelijkheden van wijnproeverijen:

De culinarische proeverij, de rariteiten proeverij, de jonge wijn proeverij, de druivensoortenvergelijk proeverij enz, enz Welke gelegenheid u ook interesseert de adviseurs zijn professionals in de organisatie van een geslaagde wijn/likeurproeverij, met een reis door actuele jaargangen van wijn uit verschillende landen !

Gezelligheid vormt de rode draad in onze wijnproeverij. U en uw medeproevers ervaren met behulp van  proefnotitie-formulieren waar je op moet letten tijdens het proeven en hoe je het meest kunt genieten bij het drinken. Bij elke wijn krijgt u het verhaal van het land, de regio, de producent, de wijn en natuurlijk wijn/spijs suggesties. U leert om een wijn op kleur, neus (geur),smaak en afdronk te beoordelen.

Dat klinkt wat belerend, maar zo is het niet bedoeld: onze wijnadviseur geeft u de kans om uw eigen wijnsmaak te ontdekken door kritisch te proeven.

Ieders oordeel is en blijft heel persoonlijk! Het allerleukste van de proeverij is eigenlijk om uw persoonlijke smaak te ontdekken en daarover van mening te verschillen (of juist niet) met uw wijnvrienden!

Als ``Mobiele wijnbouwer `` brengen ze bijna alles mee, behalve de glazen.......?

Maak dus snel kennis met Primo-Vin wijnproeverij en boek een gezellige luxe "High-wijn" proeverij met uw vrienden en/of zakenrelaties.! 

Kwaliteit in plaats van kwantiteit.

Onze wijn komt namelijk van de kleine zelfstandige familiebedrijven. Families die zich generatie op generatie vol passie en trots, met respect voor de natuur en de wijndrinker, bezig houden met het maken van eerlijke, zuivere en karaktervolle wijnen. Zij produceren kleinschalig omwille van topkwaliteit.

De wijn word uitsluitend geïmporteerd van gerenommeerde kleinschalige  familiebedrijven uit vooralsnog Duitsland, Frankrijk, Spanje , Italië . Alleen bij dergelijke producten zijn onzes inziens de echte ``pareltjes`` in wijnland nog te vinden.

Prijs/kwaliteit

Deze zorgvuldig geselecteerde kwaliteitswijnen bieden wij vervolgens direct aan tijdens gezellige en leerzame proeverijen in kleine kring: die van de particulier en zijn/haar wijnvrienden thuis of op de zaak met een aantal collega´s. Geen tussenkomst van importeur,(dat doen wij zelf), groothandel , dure winkels(hebben wij niet), maar gewoon van het land direct naar de klant.

Bij Primo-Vin-wijnproeverij  behoort een competente raadgeving eveneens daartoe, alsook de presentatie en de capaciteit, de wensen van de klant te vervullen. Er worden daarom hoge maatstaven en verwachtingen aan de gekwalificeerde adviseurs gesteld. !

De aanspraak op kwaliteit heeft ook invloed op de complete logistiek. Zo worden bijvoorbeeld leveringstermijnen aangekondigd en de wijn, al naar de klantenwens in de kelder of direct in de woning gebracht.

Kleine leveringen naar uw thuis komen altijd per post. !

 Een luxe wijnproeverij bestellen: bel rechtstreeks :  06 57794652 of stuur een e-mail: primovin.nl