voor al uw Luxe wijnproeverijen aan huis !   

Kwaliteitswijnen & Likeur uit Frankrijk-Duitsland-Spanje en Italië.

Welkom op onze website!

  • Primo-Vin is gespecialiseerd in het organiseren van Luxe Wijnproeverijen met Surprise in uw eigen omgeving aan huis of bedrijf .
  • Zij presenteert en levert een groot assortiment van eerste klas top wijnen uit diverse landen o.a.: Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italie.
  • Primo-Vin luxe wijnproeverijen"  handelt en levert in opdracht , van " Excluvin"  wijnimport diverse wijnen  van gerenommeerde wijnhuizen in de wereld :  
  • Alle adviseurs van'' Primo-Vin' wijnproeverij zijn gekwalificeerde vakkundig opgeleide personen met een competente kennis van wijn  en het vermogen de wensen van de klant te vervullen.


 *Momenteel kunnen wij  weer wijnproeverijen bij u aan huis faciliteren va. 6 tot Max 8/10 personen. Ook kunt u altijd onze producten bestellen via het E-mail adres : info@primovin.nl

Alvorens u uw wijnproeverij bij ons reserveert, willen wij u toch graag attenderen op een aantal zaken waar u zich aan dient te houden in verband met de mogelijke besmettingen m.b.t.covid-19. Een en ander uiteraard om uw gezondheid en die van onze wijnadviseur te beschermen. Wanneer u van plan bent om met ons een wijnproeverij bij u aan huis te organiseren vragen wij u onderstaande maatregelen in acht te willen nemen..

1.Onze wijnadviseur zal u uiteraard met alle egards begroeten, maar zal u geen hand geven, maar een BOX. 

2.Zorgt u ervoor dat uw gasten en onze wijnadviseur zo ver mogelijk bij elkaar vandaan zitten aan de tafel, minimaal 1.5 meter. Dit wil zeggen dat de wijnadviseur ten alle tijden de 1,5 meter afstand tot u en uw gasten kan bewaren. 

3.Het aantal personen per wijnproeverij is  va. 6 personen tot max. 8/10 personen

4.In tegenstelling tot wat in de aanvankelijke Social Deal/Groupon-deal stond, dient u zelf voor het glaswerk te zorgen. 

5.Zorgt u ervoor dat er (naast de tafel waar uw gasten zitten) een apart tafeltje/kast/dressoir aanwezig is waarop uw gasten hun glazen kunnen neerzetten om door onze wijnadviseur te laten vullen. Dit voorkomt dat de wijnadviseur te dicht bij u in de buurt moet komen om de wijn in te schenken.

6. Iedere persoon die deelneemt aan de wijnproeverij dient geheel gevaccineerd te zijn met een QR - code en geen klachten  te hebben ( koorts- verkoudheid of griep). Wanneer iemand van de genodigden  dit wel heeft kan hij/zij niet deelnemen aan de proeverij.  ! 

7. Zorgt u voor voldoende gelegenheid om op elk moment de handen te reinigen met water en zeep of met een ander desinfecterend middel

Bij voorbaat dank voor uw medewerking!                                         

                                                                                                                                                                                                                                   


Wanneer u alvast een kijkje wilt nemen, welke nieuwe  wijnen en andere producten wij momenteel voeren, kunt u direct hiervoor naar onze "Pagina's".https://excluvin.nl

Wij wensen u alvast veel plezier.

Ciao
"Primo-Vin" - Wijnproeverij
www.primovin.nl
mail:info@primovin.nl

                                                                       Voor informatie voor een relatiegeschenkpakket  ga naar: